(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MVT502AM sa MVH502A fluidnom glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Video stativi/Stativ Manfrotto MVT502AM sa MVH502A fluidnom glavom

Stativ Manfrotto MVT502AM sa MVH502A fluidnom glavom

4.849,00 kn

Lagani fluidni video sustav MVK502AM-1 uključuje stativ Manfrotto MVT502AM sa MVH502A fluidnom glavom. Zajedno sa stativom i glavom dolazii podstavljena futrola za nošenje preko ramena.

Description

Lagani fluidni video sustav MVK502AM-1 uključuje stativ Manfrotto MVT502AM sa MVH502A fluidnom glavom. Zajedno sa stativom i glavom dolazi i podstavljena futrola za nošenje preko ramena.

MVH502A je lagana glava sa širokom platformom za HDSLR tijela i kliznom pločicom koja se može pomicati kako bi lakše balansirala najnovije kamere sa izmjenjivim objektivima. Ova glava osigurava mirno snimanje i fino podešavanje foto opreme težine do 5 kg.MVH500A je opremljena sa 60 mm polukuglom za montiranje koja može zamijeniti 710HD video glavu. Profesionalni fluidni spremnici na vertikalnoj i horizontalnoj osi omogućavaju mirne, precizne i potpuno kontrolirane pokrete.

Brže, lakše i sigurnije korištenje osigurava bočni sustav zaključavanja dok QR pločica omogućava brzo montiranje glave od gore bez potrebe za poravnavanjem.Ova glava sadrži uteg za protutežu od 2 kg, ali može poduprijeti foto opremu težine do 5 kg. Sadrži i Easy Link konektor koji omogućava montiranje eksternog monitora ili druge dodatne foto opreme.

MVT502AM video stativ je tradicionalni aluminijski stativ sa nogama koje sastoje od dvije cijevi i koji je dizajniran da bude intuitivan i lagan za korištenje. Ovaj stativ ima teleskopske noge kako bi bio kompaktniji i lakši, dok inovativni profil nogu ovog stativa ima redizajnirane ručke za zaključavanje sekcija nogu što mu daje odličan nivo čvrstoće i stabilnosti.

First-stage spreader ima poboljšanu ergonomiju i olakšano korištenje, dok gumene navlake na bazama nogu poboljšavaju prianjanje na svakom terenu ili podu.

Additional information

Vrsta glave

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MVT502AM sa MVH502A fluidnom glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top