Fluidna video glava Manfrotto MVH500A

Gdje sam:///Fluidna video glava Manfrotto MVH500A

Fluidna video glava Manfrotto MVH500A

1.439,00 kn

Fluidna video glava Manfrotto MVH500A je lagana glava sa širom platformom i kliznom pločicom koja podržava HDSLR kamere te polukuglom opsega 60 mm koja omogućava brzo niveliranje bez potrebe za namještanjem nogu.

Posebna opruga pruža protutežu od 2.5 kg te podržava opremu težine do 5 kg. Fluidni spremnici na horizontalnoj i na vertikalnoj osi osiguravaju potpunu kontrolu za lagane i mirne pokrete.

Opis

Fluidna video glava Manfrotto MVH500A je lagana glava sa širom platformom i kliznom pločicom koja podržava HDSLR kamere te polukuglom opsega 60 mm koja omogućava brzo niveliranje bez potrebe za namještanjem nogu. Posebna opruga pruža protutežu od 2.5 kg te podržava opremu težine do 5 kg. Fluidni spremnici na horizontalnoj i na vertikalnoj osi osiguravaju potpunu kontrolu za lagane i mirne pokrete.

Ova glava je napravljena od aluminijske legure zbog čega je izdržljiva i lagana – teži samo 1.1 kg. Uključena klizna pločica sadrži 1/4 ”-20 i 3/8”-16 navoje dok sama glava sadrži Easy Link konektor sa 3/8 ” navojem što omogućava montiranje dodatne opreme poput monitora.

Fluidna video glava Manfrotto MVH500A – značajke

  • Bridging tehnologija koja osigurava stabilnost i čvrstoću
  • Fluid spremnici koji olakšavaju panoramske pokrete
  • Easy link konektor za spajanje dodatne opreme
  • Libela za lakše poravnavanje
  • Opruga za protutežu
  • Kontrola trenja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fluidna video glava Manfrotto MVH500A”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *