(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3

Gdje sam:Home/Glave za stative/Foto glave/Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3

2.169,00 kn

Hydrostatic glava Manfrotto 468MG-RC3 je dizajnirana kako bi udovoljila zahtjevima profesionalnih fotografa za laganom i izdržljivom glavom koja bi mogla poduprijeti do 16 kg težine. Korištenje hidraulike umjesto mehaničkog sistema omogućava jako čvrstu blokadu glave uz minimalno pomicanje kotačića za zaključavanje.

Description

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3 je dizajnirana kako bi udovoljila zahtjevima profesionalnih fotografa za laganom i izdržljivom glavom koja bi mogla poduprijeti do 16 kg težine. 468MGRC3 koristi hidraulični sistem kako bi blokirala glavu u mjestu. Korištenje hidraulike umjesto mehaničkog sistema omogućava jako čvrstu blokadu glave uz minimalno pomicanje kotačića za zaključavanje.

Ova glava je izrađena od magnezija i sadrži aluminijsku kuglu sa teflonskim premazom kako bi se osigurali mirni i glatki pokreti. Hydrostatic glava 468MG -RC3 Manfrotto koristi RC3 quick release pločicu na kojoj uvijek ima dovoljno mjesta za duge i teške objektive, a osigurava čvrstu potporu vašem fotoaparatu i kad on nije u vodoravnom položaju.

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3 – značajke

  • lagana i izdržljiva
  • izrađena od magnezija
  • velike nosivosti
  • prilagođena teškim uvjetima rada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top