(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG

Gdje sam:Home/Glave za stative/Foto glave/Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG

Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG

4.589,00 kn

Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG je izrađena da bi pristajala na 300N panoramsku bazu, sa kliznim pločama i kutnim adapterom koji omogućava da se fotoaparat montira u portretnom ili pejsažnom položaju. Precizno usmjereni pokreti dviju kliznih ploča pomažu pri namještanju fotoaparata oko panoramske osi rotacije.

Description

Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG je izrađena da bi pristajala na 300N panoramsku bazu, sa kliznim pločama i kutnim adapterom koji omogućava da se fotoaparat montira u portretnom ili pejsažnom položaju. Precizno usmjereni pokreti dviju kliznih ploča pomažu pri namještanju fotoaparata oko panoramske osi rotacije. Ova glava sadrži i kotačiće za fino podešavanje koji omogućavaju preciznu prilagodbu pozicije ploča vrhovima prstiju. Ploče na ovoj glavi su duže nego na ostalim 303 modelima, što ovu glavu čini idealnom za korištenje sa većim analognim ili digitalnim SLR fotoaparatima opremljenim kit ili širokokutnim objektivima.

Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG – značajke

  • sadrži kliznu vertikalnu i horizontalnu pločicu
  • kutni adapter omogućava korištenje portretne orijentacije fotoaparata
  • idealna za korištenje sa većim fotoaparatima

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panoramska glava Manfrotto MH057A5-LONG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top