(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5

Gdje sam:Home/Glave za stative/Foto/video glave/Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5

2.949,00 kn

Fluidna foto/video glava Manfrotto MH055M8-Q5 nudi optimalnu funkcionalnost kod snimanja fotografija kao i kod snimanja videa. Dizajnirana prvenstveno za DSLR fotoaparate sa mogućnošću snimanja videa, ova glava posjeduje selektor za brzu izmjenu između foto i video načina snimanja.

Description

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5 nudi optimalnu funkcionalnost kod snimanja fotografija kao i kod snimanja videa. Dizajnirana prvenstveno za DSLR fotoaparate sa mogućnošću snimanja videa, ova glava posjeduje selektor za brzu izmjenu između foto i video načina snimanja. Kod foto načina snimanja, ova glava omogućava slobodne pokrete u svakom smjeru, baš kao tipična ball glava.

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5 je opremljena fluidnim punjenjem i podesivom utegu za protutežu, ova glava pruža precizne, mirne i kontrolirane pokrete. Kod video načina snimanja, glava se ograničava na precizne pan i tilt pokrete. Ručka za upravljanje glavom je reverzibilna i može se lako odvojiti od glave i podesiti za korištenje lijevom ili desnom rukom. Zahvaljujući posebnoj hvataljci ručka za upravljanje glavom nakon odvajanja, može biti fiksirana na nogu stativa.

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5 – značajke

  • Selektor za brzu izmjenu foto i video načina snimanja
  • Ručka za upravljanje koja se lako odvaja od glave
  • Pruža precizne, mirne i kontrolirane pokrete

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top