Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5

Gdje sam:Početna/Glave za stative/Foto/video glave/Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5

2.949,00 kn

Fluidna foto/video glava Manfrotto MH055M8-Q5 nudi optimalnu funkcionalnost kod snimanja fotografija kao i kod snimanja videa. Dizajnirana prvenstveno za DSLR fotoaparate sa mogućnošću snimanja videa, ova glava posjeduje selektor za brzu izmjenu između foto i video načina snimanja.

Opis

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5 nudi optimalnu funkcionalnost kod snimanja fotografija kao i kod snimanja videa. Dizajnirana prvenstveno za DSLR fotoaparate sa mogućnošću snimanja videa, ova glava posjeduje selektor za brzu izmjenu između foto i video načina snimanja. Kod foto načina snimanja, ova glava omogućava slobodne pokrete u svakom smjeru, baš kao tipična ball glava.

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5 je opremljena fluidnim punjenjem i podesivom utegu za protutežu, ova glava pruža precizne, mirne i kontrolirane pokrete. Kod video načina snimanja, glava se ograničava na precizne pan i tilt pokrete. Ručka za upravljanje glavom je reverzibilna i može se lako odvojiti od glave i podesiti za korištenje lijevom ili desnom rukom. Zahvaljujući posebnoj hvataljci ručka za upravljanje glavom nakon odvajanja, može biti fiksirana na nogu stativa.

Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5 – značajke

  • Selektor za brzu izmjenu foto i video načina snimanja
  • Ručka za upravljanje koja se lako odvaja od glave
  • Pruža precizne, mirne i kontrolirane pokrete

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fluidna foto-video glava Manfrotto MH055M8-Q5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *