Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3

Gdje sam:Početna/Glave za stative/Foto glave/Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3

2.169,00 kn

Hydrostatic glava Manfrotto 468MG-RC3 je dizajnirana kako bi udovoljila zahtjevima profesionalnih fotografa za laganom i izdržljivom glavom koja bi mogla poduprijeti do 16 kg težine. Korištenje hidraulike umjesto mehaničkog sistema omogućava jako čvrstu blokadu glave uz minimalno pomicanje kotačića za zaključavanje.

Opis

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3 je dizajnirana kako bi udovoljila zahtjevima profesionalnih fotografa za laganom i izdržljivom glavom koja bi mogla poduprijeti do 16 kg težine. 468MGRC3 koristi hidraulični sistem kako bi blokirala glavu u mjestu. Korištenje hidraulike umjesto mehaničkog sistema omogućava jako čvrstu blokadu glave uz minimalno pomicanje kotačića za zaključavanje.

Ova glava je izrađena od magnezija i sadrži aluminijsku kuglu sa teflonskim premazom kako bi se osigurali mirni i glatki pokreti. Hydrostatic glava 468MG -RC3 Manfrotto koristi RC3 quick release pločicu na kojoj uvijek ima dovoljno mjesta za duge i teške objektive, a osigurava čvrstu potporu vašem fotoaparatu i kad on nije u vodoravnom položaju.

Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3 – značajke

  • lagana i izdržljiva
  • izrađena od magnezija
  • velike nosivosti
  • prilagođena teškim uvjetima rada

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hydrostatic kuglasta glava Manfrotto 468MGRC3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *