(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

CompactFlash kartica Sandisk Extreme Pro 64 GB – 160 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/CompactFlash (CF) kartice/CompactFlash kartica Sandisk Extreme Pro 64 GB – 160 MB/s

CompactFlash kartica Sandisk Extreme Pro 64 GB – 160 MB/s

989,00 kn

CompactFlash kartica Sandisk Extreme Pro nudi visoki kapacitet, vrhunske performanse i mogućnost snimanja Full HD videa. Ova CompactFlash kartica je optimizirana za profesionalnu video opremu sa minimalnom brzinom zapisivanja od 65MB/s što omogućava snimanje Full HD i 4k videa. Sa kapacitetima koji dosežu i 256 GB nudi dovoljno prostora za sate videa i tisuće fotografija visoke rezolucije.

Description

CompactFlash kartica Sandisk Extreme Pro 64 GB

CompactFlash kartica SanDisk Extreme Pro nudi visoki kapacitet, vrhunske performanse i mogućnost snimanja Full HD videa. Ova CompactFlash kartica je optimizirana za profesionalnu video opremu sa minimalnom brzinom zapisivanja od 65MB/s što omogućava snimanje Full HD i 4k videa. Sa kapacitetima koji dosežu i 256 GB nudi dovoljno prostora za sate videa i tisuće fotografija visoke rezolucije.

VPG-65 garancija za snimanje full HD i 4K videa

SanDisk Extreme Pro kartica je kartica visokog kapaciteta koja podržava VPG-65 garanciju video performansi koja osigurava jednostavno i lako snimanje Full HD i 4K videa. Ova kartica lako udovoljava svim zahtjevima profesionalnih snimatelja.

Vrhunska brzina

SanDisk Extreme Pro pruža minimalnu brzinu od 65MB/s, brzinu zapisivanja do 150MB/s za kartice od 16 do 128 GB i do 140MB/s za kartice od 256 GB, dok brzina čitanja od 160 MB/s, olakšava prijenos jako velikih datoteka. Također, ova kartica podržava UDMA 7 način prijenosa.

Ekstreman kapacitet do 256 GB

Ova kartica je dostupna u kapacitetima do 256 GB i može zapremiti sve vaše visokokvalitetne fotografije i videe visoke rezolucije.

Iskoristite mogućnosti vašeg DSLR fotoaparata i kamere do maksimuma

Zahvaljujući kvaliteti, brzini i kapacitetu ove kartice ostvariti ćete vrhunske performanse, olakšati i ubrzati vaš posao i bolje iskoristiti napredne funkcije vašeg fotoaparata kao što je burst-mode snimanje.

Izdržljivost u ekstremnim uvjetima

SanDisk Extreme Pro radi i na temperaturama koje sežu od -25 do 85 stupnjeva tako da možete snimati video ili fotografije u gotovo svim klimatskim uvjetima. Ova kartica je višestruko testirana na udarce, vibracije i naprezanja te je premazana RTV silikonskim premazom koji služi kao dodatna zaštita.

Lako pronalaženje izbrisanih fotografija i videa sa RescuePRO programom

SanDisk Extreme Pro sadrži i RescuPro program koji olakšava pronalaženje izbrisanih fotografija i videa čak i ako su izbrisani mjesecima prije.

Jamstvo

Sandisk Extreme Pro kartice su podržane limitiranim doživotnim jamstvom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CompactFlash kartica Sandisk Extreme Pro 64 GB – 160 MB/s”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top