(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Micro SD kartica SanDisk Ultra sa adapterom 8 GB – 48 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/Micro SD kartice/Micro SD kartica SanDisk Ultra sa adapterom 8 GB – 48 MB/s

Micro SD kartica SanDisk Ultra sa adapterom 8 GB – 48 MB/s

59,00 kn

Micro SD kartica SanDisk Ultra sa adapterom omogućava snimaje i čuvanje fotografija visoke kvalitete i Full HD videa. Dostupna u kapacitetima do 128 GB ova kartica je idealna za kopaktne fotoaparate i dolazi sa adpaterom tako da je kompatibilna sa uređajima koji posjeduju SD utore poput kamera ili laptopa.

Description

Micro SD kartica SanDisk Ultra sa adapterom 8 GB omogućava snimaje i čuvanje fotografija visoke kvalitete i Full HD videa. Dostupna u kapacitetima do 128 GB ova kartica je idealna za kopaktne fotoaparate i dolazi sa adpaterom tako da je kompatibilna sa uređajima koji posjeduju SD utore poput kamera ili laptopa.

Do 128 GB kapaciteta
SanDisk Ultra micro SD dostupna je u kapacitetima do 128 GB što omogućava zapremanje HD videa, fotografija visoke rezolucije i ostalih datoteka koje zauzimaju mnogo memorijskog prostora.

Klasa 10 za visoke performanse i snimanje Full HD videa
Sa klasom 10 procijenjene brzine ova kartica je idealna za snimanje Full HD (1080p)i 3D videa.

SD Adapter uključen
SanDisk Ultra micro SD adapter vam omogućava lagan prijenos datoteka među uređajima koji podržavaju micro SD kartice, kao što su digitalni fotoaparati i računala.

Izdržljiv dizajn
SanDisk Ultra micro SD kartica je otporna na udarce, vodu i rendgenske zrake. Omogućava snimanje u svim klimatskim uvjetima na temperaturama od -25 do 85 Celzijevih stupnjeva.

Jamstvo
SanDisk Ultra micro SD kartica je podržana desetgodišnjim jamstvom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Micro SD kartica SanDisk Ultra sa adapterom 8 GB – 48 MB/s”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top