(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Micro SDHC kartica SanDisk Ultra sa adapterom 32 GB – 80 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/Micro SD kartice/Micro SDHC kartica SanDisk Ultra sa adapterom 32 GB – 80 MB/s

Micro SDHC kartica SanDisk Ultra sa adapterom 32 GB – 80 MB/s

189,00 kn

Micro SDHC kartica SanDisk Ultra sa adapterom omogućava snimaje i čuvanje fotografija visoke kvalitete i Full HD videa na vašem Android pametnom telefonu ili tabletu. Sa kapacitetom do 128 GB ova kartica je idealan dodatak vašem Android pametnom telefonu ili tabletu, dajući vam slobodu da snimate i sačuvate što želite bez potrebe da nešto brišete.

Description

Micro SDHC kartica SanDisk Ultra sa adapterom 32 GB omogućava snimaje i čuvanje fotografija visoke kvalitete i Full HD videa na vašem Android pametnom telefonu ili tabletu. Sa kapacitetom i do 128 GB ova kartica je idealan dodatak vašem Android pametnom telefonu ili tabletu, dajući vam slobodu da snimate i sačuvate što želite bez potrebe da nešto brišete.

Do 128 GB kapaciteta
Današnji mobilni uređaji posjeduju napredne foto i video mogućnosti koje vam omogućavaju da sačuvate svaki željeni trenutak. SanDisk Ultra microSD dostupne su u kapacitetima do 128 GB i mogu sačuvati do 24h HD videa, time eliminirajući potrebu za biranjem što želite sačuvati, a što izbrisati.

Jednostavno upravljajte vašim datotekama sa SanDisk Memory Zone aplikacijom
SanDisk Memory Zone aplikacija dostupna u Google Play trgovini olakšava upravljanje i pregledavanje svih vaših datoteka na jednom mjestu. Kako bi vaš pametni telefon radio uz vrhunske performanse, ovu aplikaciju je najbolje postaviti u automatski način rada kako bi se sve vaše datoteke prebacila sa interne memorije telefona na memorijsku karticu.

SD Adapter uključen
SanDisk Ultra micro SD adapter vam omogućava lagan prijenos datoteka među uređajima koji podržavaju micro SD kartice, kao što su digitalni fotoaparati i računala.

Izdržljiv dizajn
SanDisk Ultra micro SD kartica je otporna na udarce, vodu i rendgenske zrake. Omogućava snimanje u svim klimatskim uvjetima na temperaturama od -25 do 85 Celzijevih stupnjeva.

Jamstvo
SanDisk Ultra micro SD kartica je podržana desetgodišnjim jamstvom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Micro SDHC kartica SanDisk Ultra sa adapterom 32 GB – 80 MB/s”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top