(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme Plus 64 GB sa adapterom – 80 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/Micro SD kartice/MicroSDXC kartica SanDisk Extreme Plus 64 GB sa adapterom – 80 MB/s

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme Plus 64 GB sa adapterom – 80 MB/s

799,00 kn

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme Plus je brza, izdržljiva i kvalitetna kartica. Kao dodatak za vaš pametni telefon, tablet ili kameru ova kartica podržava snimanje Full HD videa i brzi prijenosa datoteka. Dostupna je u kapacitetima do 64 GB tako da se ne morate brinuti o nedostaku memorije.

Description

Micro SDXC kartica SanDisk Extreme Plus 64 GB je brza, izdržljiva i kvalitetna kartica. Kao dodatak za vaš pametni telefon, tablet ili kameru ova kartica podržava snimanje Full HD videa i brzi prijenosa datoteka. Dostupna je u kapacitetima do 64 GB tako da se ne morate brinuti o nedostaku memorije.

Brzina čitanja do 80 MB/s
SanDisk micro SD sa U1 klasifikacijom brzine, brzinom čitanja od 80 MB/s i brzinom zapisivanja od 50 MB/s u potpunosti ispunjava zahtjeve 3D i Full HD video snimanja te omogućava brz prijenos vaših datoteka na računalo.

Izrađena za ekstremne uvjete
SanDisk Extreme micro SD memorijske kartice su izrađene da bi izdržala sve izazove – otporne su na vodu, temperaturne oscilacije i udarce. Operativne su na temperaturama od -25 do 85 tako da ste spremni na snimanje u gotovo svim klimaskim uvjetima.

SD Adapter
Ova kartica dolazi sa SD adapterom tako da datotekama na vašoj kartici možete pristupiti sa svih uređaja koji posjeduju SD utor. Možete koristiti vašu karticu sa uređajima poput kamera, tableta i laptopa.

Jamstvo
SanDisk Extreme Plus kartice su podržane limitiranim doživotnim jamstvom.

Title

Go to Top