(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

MicroSDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB sa adapterom – 95 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/Micro SD kartice/MicroSDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB sa adapterom – 95 MB/s

MicroSDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB sa adapterom – 95 MB/s

289,00 kn

MicroSDHC kartica SanDisk Extreme Pro dolazi sa kapacitetima do 64 GB za pametne telefone, tablete i kamere. Snimite 4K Ultra HD i Full HD videe i uživajte u brzinama do 95 MB/s.

Description

MicroSDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB za pametne telefone, tablete i kamere. Snimite 4K Ultra HD i Full HD videe i uživajte u brzinama do 95 MB/s.

Neusporediva brzina prijenosa za maksimalne mobilne performanse
MicroSDHC SanDisk Extreme Pro 32 GB transformira način na koji doživljavate vaš mobilni uređaj sa brzinama čitanja od 95 MB/s za napredno snimanje fotografija i brži prijenos datoteka.

Snimajte 4K Ultra HD danas
Profesionalne video performanse i U1 klasifikacija brzine vam omogućava snimanje 4K Ultra HD i Full HD videa. Vaš video će zadovoljiti najveće standarde rezolucije i izgledati će zadivljujuće na 4K Ultra HD televizorima i monitorima.

Kapacitet do 64 GB
Kapaciteti do 64 GB jamče da vam neće ponestati prostora dok snimate videe ili fotografije visoke rezolucije.

Izrađena za ekstremne uvjete
SanDisk Extreme Pro micro SD kartice su otporne na vodu, rendgenske zrake i temperaturne oscilacije. Snimajte na snježnim planinama, u pustinji ili pored vašeg bazena bez straha od gubitka vaših datoteka. Vaš uređaj će možda stradati, ali vaša kartica će ostati netaknuta.

Podrška
SanDisk Extreme Pro uključuje mogućnost downloada RescuePRo Deluxe programa koji olakšava pronalaženje izbrisanih fotografija i podržane su limitirano doživotno jamstvo.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MicroSDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB sa adapterom – 95 MB/s”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top