MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s

Gdje sam:Početna/Memorijske kartice/Micro SD kartice/MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s

439,00 kn

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme je brza, izdržljiva i kvalitetna kartica velikog kapaciteta. Sa U3 klasom brzine ova kartica u kombinaciji sa vašom kamerom je idealna za snimanje ekstremnih sportova. Ova kartica je dostupna u kapacitetima do 64 GB.

Opis

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB je brza, izdržljiva i kvalitetna kartica velikog kapaciteta. Sa U3 klasom brzine ova kartica u kombinaciji sa vašom kamerom je idealna za snimanje ekstremnih sportova. Ova kartica je dostupna u kapacitetima do 64 GB.

Izrađena za ekstremne uvjete
Bilo da se nalazite na vrhu planine, u pustinji ili pod vodom ekstremne avanture sa sobom donose i ekstremne uvjete. SanDisk Extreme microSD memorijske kartice su izrađene da bi izdržale sve izazove – otporne su na vodu, temperaturne oscilacije i udarce.

Brzina koja čini razliku
MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa U3 klasifikacijom brzine, brzinom čitanja od 60 MB/s i brzinom zapisivanja od 40 MB/s je dovoljna da uhvatite svaki trenutak vaše ekstremne avanture i da bez čekanja prebacite svoje snimke sa jednog uređaja na drugi.

Snimite svaki detalj u 4K Ultra HD kvaliteti
Sa rezolucijom od 4K nećete samo gledati vaš snimljeni video nego ćete ga opet proživjeti. Vaš video će izgledati besprijekorno na 4K Ultra HD televizorima i monitorima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *