(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/Micro SD kartice/MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s

439,00 kn

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme je brza, izdržljiva i kvalitetna kartica velikog kapaciteta. Sa U3 klasom brzine ova kartica u kombinaciji sa vašom kamerom je idealna za snimanje ekstremnih sportova. Ova kartica je dostupna u kapacitetima do 64 GB.

Description

MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB je brza, izdržljiva i kvalitetna kartica velikog kapaciteta. Sa U3 klasom brzine ova kartica u kombinaciji sa vašom kamerom je idealna za snimanje ekstremnih sportova. Ova kartica je dostupna u kapacitetima do 64 GB.

Izrađena za ekstremne uvjete
Bilo da se nalazite na vrhu planine, u pustinji ili pod vodom ekstremne avanture sa sobom donose i ekstremne uvjete. SanDisk Extreme microSD memorijske kartice su izrađene da bi izdržale sve izazove – otporne su na vodu, temperaturne oscilacije i udarce.

Brzina koja čini razliku
MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa U3 klasifikacijom brzine, brzinom čitanja od 60 MB/s i brzinom zapisivanja od 40 MB/s je dovoljna da uhvatite svaki trenutak vaše ekstremne avanture i da bez čekanja prebacite svoje snimke sa jednog uređaja na drugi.

Snimite svaki detalj u 4K Ultra HD kvaliteti
Sa rezolucijom od 4K nećete samo gledati vaš snimljeni video nego ćete ga opet proživjeti. Vaš video će izgledati besprijekorno na 4K Ultra HD televizorima i monitorima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MicroSDXC kartica SanDisk Extreme 64 GB sa adapterom – 60 MB/s”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top