(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

SDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB – 95 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/SD kartice/SDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB – 95 MB/s

SDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB – 95 MB/s

259,00 kn

SDHC kartica SanDisk Extreme Pro sa brzinom zapisivanja do 90MB/s i snimanjem u U3 klasi brzine je najsnažnija kartica koja pomaže vašem DSLR fotoaparatu, naprednoj digitalnoj ili HD kameri da snimi video visoke rezolucije bez prekidanja sa bojama koje su vjerne stvarnima. Brzina prijenosa od 95 MB/s osigurava brzi prijenos vaših podataka na računalo čime vaš rad u post produkciji postaje brži i efikasniji.

Description

SDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB sa brzinom zapisivanja do 90MB/s i snimanjem u U3 klasi brzine je najsnažnija kartica koja pomaže vašem DSLR fotoaparatu, naprednoj digitalnoj ili HD kameri da snimi video visoke rezolucije bez prekidanja sa bojama koje su vjerne stvarnima. Brzina prijenosa od 95 MB/s osigurava brzi prijenos vaših podataka na računalo čime vaš rad u post produkciji postaje brži i efikasniji.

90 MB/s brzina zapisivanja za vrhunske burst-mode performanse
Ne propustite ni trenutak sa svjetski najbržom memorijskom karticom. Sa brzinom zapisa od 90MB/s i brzinom čitanja od 95 MB/s ova kartica koristi puni potencijal vašeg DSLR fotoaparata. Napravljena sa UHS-I utorima, ova kartica je dizajnirana kako bi nadišla rigorozne standarde performansi.

Do 512 GB kapaciteta za neometano snimanje videa pri U3 klasi brzine
SDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB je najjača SanDisk kartica sa najvećim kapacitetom omogućava brzinu zapisivanja od 90MB/s u U3 klasi brzine za 4K ultra HD video rezoluciju bez prekidanja i sa bojama koje su vjerne stvarnima. Kapacitet zapremanja omogućava snimanje gotovo bez ograničenja.

4K Ultra HD rezolucija
4K Ultra HD (3840×2160) video nudi iznimnu čistoću slike bez prekidanja. SanDisk Extreme Pro sa 512 GB nudi potrebnu brzinu i kapacitet tako da je video koji snimate spreman za najnovije 4K Ultra HD televizore i monitore.

95 MB/s brzina čitanja ubrzava post-produkciju
Super brzi prijenos podataka eliminira čekanje iz svega što radite nakon što je vaš video snimljen. Uploadajte velike medijske datoteke sa vaše kartice na računalo u trenutku.

Ispravljanje grešaka za povećanu pouzdanost
Ugrađeni Advanced Wear Leveling i Error Correction Code mehanizam povećavaju pouzdanost i izdržljivost.

Ekstremna izdržljivost susreće klimatske izazove
SanDisk Extreme Pro kartice su otporne na udarce, rendgenske zrake i vodu. Možete snimati u gotovo svim klimatskim uvjetima jer kartica je operativna na temperaturama od -25 do 85 Celzijevih stupnjeva.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SDHC kartica SanDisk Extreme Pro 32 GB – 95 MB/s”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top