(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

SDXC kartica SanDisk 64 GB – 4 MB/s

Gdje sam:Home/Memorijske kartice/SD kartice/SDXC kartica SanDisk 64 GB – 4 MB/s

SDXC kartica SanDisk 64 GB – 4 MB/s

219,00 kn

SDXC kartica SanDisk je odličan izbor za snimanje i spremanje fotografija i videa na vaš kompaktni fotoaparat. SanDisk SD, SDHC i SDXC memorijske kartice su u potpunosti kompatibilne sa kamerama, tabletima, laptopima i ostalim elektroničkim uređajima koji su podržavaju SDHC i SDXC formate i mogu snimati HD video (720px).

Description

SDXC kartica SanDisk 64 GB je odličan izbor za snimanje i spremanje fotografija i videa na vaš kompaktni fotoaparat. SanDisk SD, SDHC i SDXC memorijske kartice su u potpunosti kompatibilne sa kamerama, tabletima, laptopima i ostalim elektroničkim uređajima koji su podržavaju SDHC i SDXC formate i mogu snimati HD video (720px).

Proširite kapacitet vašeg digitalnog fotoaparata
SanDisk SD, SDHC i SDXC memorijske kartice nude dovoljno prostora za zapremanje kako bi zadovoljile memorijske zahtjeve današnjih digitalnih kamera koje podržavaju visoku rezoluciju. Dostupne u kapacitetima do 64 GB, SD i SDHC kartice mogu zapremiti tisuće fotografija u visokoj rezoluciji i HD video isječke. Sandisk SD, SDHC i SDXC kartice služe kao dodatna memorija svakom uređaju koji ih podržava.

Izdržljiv dizajn
Dizajnirane i testirane kako bi izdržale i najteže uvjete, kartice su otporne na vodu, udarce i rendgenske zrake. Kartice su operativne na temperaturama od -25 do 85 Celzijevih stupnjeva. Čak i ako vaš uređaj ne preživi vaša memorijska kartica hoće.

Naljepnica sa prostorom za natpis
SanDisk memorijska kartica na svom prednjem dijelu sadržava prazan bijeli prostor za pisanje kako bi ste lakše organizirali vaše digitalne fotografije.

Jamstvo
SanDisk SD, SDHC i SDXC kartice podržane su petogodišnjim jamstvom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SDXC kartica SanDisk 64 GB – 4 MB/s”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top