SDXC kartica SanDisk Ultra 64 GB – 80 MB/s

Gdje sam:Početna/Memorijske kartice/SD kartice/SDXC kartica SanDisk Ultra 64 GB – 80 MB/s

SDXC kartica SanDisk Ultra 64 GB – 80 MB/s

359,00 kn

SDXC kartica SanDisk Ultra vam omogućava spremanje brojnih fotografija i Full HD videa i brzo prebacivanje istih na računalo. Odlična za kompaktne fotoaparate i kamere, ova memorijska kartica nudi brzine do 80 MB/s i dvostruko je brža od standardnih SD kartica.

Opis

SDXC kartica SanDisk Ultra 64 GB vam omogućava spremanje brojnih fotografija i Full HD videa i brzo prebacivanje istih na računalo. Odlična za kompaktne fotoaparate i kamere, ova memorijska kartica nudi brzine do 80 MB/s i dvostruko je brža od standardnih SD kartica.

Dvostruko brža od standardnih SD kartica
Sa SanDisk Ultra karticama možete snimati fotografije i Full HD videe koristeći vaš kompaktni fotoaparat. SanDisk Ultra nudi brizne čitanja do 40 MB/s i dvostruko je brža od standardnih memorijskih kartica, čime omogućava brže snimanje fotografija i videa i brže prebacivanje na računalo.

Kapacitet do 128 GB
SanDisk Ultra memorijske kartice dolaze sa kapacitetom do 128 GB dozvoljavajući vam snimanje brojnih fotografija i videa bez izmjene kartica ili prebcivanja vaših datoteka na računalo.

Otporna na vodu i temperaturne oscilacije
SanDisk Ultra kartice su otporne na vodu, temperaturne oscilacije, udarce i rendgenske zrake.

Jamstvo
SanDisk Ultra kartice podržane su desetogodišnjim jamstvom.