(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV

Gdje sam:Home/Monopodi/Foto/Video monopodi/Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV

269,00 kn

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV je vrhunski monopod u kompaktnom rangu. Idealan je za snimanje fotografija i videa sa početničkim DSLR fotoaparatima uz standardne objektive do 200 mm.

Description

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV je vrhunski monopod u kompaktnom rangu. Idealan je za snimanje fotografija i videa sa početničkim DSLR fotoaparatima uz standardne objektive do 200 mm. Brzi kotačić dozvoljava namještanje fotoaparata jednom rukom u samo nekoliko sekundi. Cijev ovog monopoda podijeljena u nekoliko sekcija doseže maksimalnu visinu od 155 cm, te jamči stabilnost i kompaktne dimenzije.

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV je dizajniran kako bi radio savršeno sa početničkim DSLR-ovima uz standardne objektive do 200 mm, ali je kompatibilan sa svim uređajima do 3 kg težine. Uzmite u obzir da velika većina poluprofesionalne i profesionalne opreme nadilazi mogućnosti ovog monopoda.

Ovj monopod dolazi u dvije boje, a to su crna i bijela. Kako bi se očuvao i zaštiti premaz i originalna boja preporučamo čišćenje sa standardnom gumicom za brisanje. Ostali proizvodi ili voda bi mogli oštetiti premaz.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top