Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV

Gdje sam:Početna/Monopodi/Foto/Video monopodi/Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV

269,00 kn

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV je vrhunski monopod u kompaktnom rangu. Idealan je za snimanje fotografija i videa sa početničkim DSLR fotoaparatima uz standardne objektive do 200 mm.

Opis

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV je vrhunski monopod u kompaktnom rangu. Idealan je za snimanje fotografija i videa sa početničkim DSLR fotoaparatima uz standardne objektive do 200 mm. Brzi kotačić dozvoljava namještanje fotoaparata jednom rukom u samo nekoliko sekundi. Cijev ovog monopoda podijeljena u nekoliko sekcija doseže maksimalnu visinu od 155 cm, te jamči stabilnost i kompaktne dimenzije.

Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV je dizajniran kako bi radio savršeno sa početničkim DSLR-ovima uz standardne objektive do 200 mm, ali je kompatibilan sa svim uređajima do 3 kg težine. Uzmite u obzir da velika većina poluprofesionalne i profesionalne opreme nadilazi mogućnosti ovog monopoda.

Ovj monopod dolazi u dvije boje, a to su crna i bijela. Kako bi se očuvao i zaštiti premaz i originalna boja preporučamo čišćenje sa standardnom gumicom za brisanje. Ostali proizvodi ili voda bi mogli oštetiti premaz.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kompaktni monopod Manfrotto Advanced MMCOMPACTADV”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *