(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT sa 5 sekcija

Gdje sam:Home/Monopodi/Foto/Video monopodi/Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT sa 5 sekcija

Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT sa 5 sekcija

199,00 kn

Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT je lagan i lako prenosiv, savršen za snimanje fotografija i videa u svim situacijama uz minimalan napor. Ergonomična drška i remen za zapešće pružaju sigurno uporište uz minimum rizika od pada fotoaparata. Dizajniran je kako bi zadovoljio estetiku i performanse bilo kojeg kompaktnog fotoaparata.

Description

Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT je lagan i lako prenosiv, savršen za snimanje fotografija i videa u svim situacijama uz minimalan napor. Ergonomična drška i remen za zapešće pružaju sigurno uporište uz minimum rizika od pada fotoaparata. Dizajniran je kako bi zadovoljio estetiku i performanse bilo kojeg kompaktnog fotoaparata. Univerzalni navoj za fotoaparate koji se nalazi na vrhu štapa je prekriven zaštitnom kapicom dok nije u upotrebi.

Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT je idealan za korištenje sa kompaktnim fotoaparatima, ali zahvaljujući univerzalnom ¼ navoju može se koristiti sa raznovrsnim digitalnim uređajima do 1,5 kg težine. Ako koristite početnički DSLR sa kompaktnim monopodom preporučamo korištenje samo standardnih kit objektiva kako bise zadržao jednak nivo performansi kao sa lakšim fotoaparatima. Uzmite u obzir da većina poluprofesionalne i profesionalne opreme nadilazi mogućnosti ovog monopoda.

Ovaj monopod dolazi u četiri boje: crvena, bijela, crvena/siva i roza/siva. Kako bi se očuvao i zaštiti premaz i originalna boja preporučamo čišćenje sa standardnom gumicom za brisanje. Ostali proizvodi ili voda bi mogli oštetiti premaz.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kompaktni monopod Manfrotto MMCOMPACT sa 5 sekcija”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top