(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Tokina 17-35 mm f/4 AT-X PRO FX

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Širokokutni zoom/Objektiv Tokina 17-35 mm f/4 AT-X PRO FX

Objektiv Tokina 17-35 mm f/4 AT-X PRO FX

4.089,00 kn

Tokina 17-35 mm f/4 AT-X PRO FX objektiv je dizajniran za rad sa digitalnim ili analognim full-frame fotoaparatima. Sa fokalnom duljinom od 17 mm sa šire strane, te spektakularnim vidnim poljem od 103.9°. Kompaktni širokokutni zoom ima konstantni f/4 otvor blende što omogućava gledanje i auto fokus u situacijama sa lošom rasvjetom, uz održavanje razumne težine i visine.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 4.489 kn.

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Tokina 17-35 mm f/4 AT-X PRO FX objektiv je dizajniran za rad sa digitalnim ili analognim full-frame fotoaparatima. Sa fokalnom duljinom od 17 mm sa šire strane, te spektakularnim vidnim poljem od 103.9°.

Kompaktni širokokutni zoom ima konstantni f/4 otvor blende što omogućava gledanje i auto fokus u situacijama sa lošom rasvjetom, uz održavanje razumne težine i visine.

Super-Low Dispersion stakleni elementi i jedno asferično staklo omogućavaju postizanje iznimne oštrine i kontrasta, kao i kontrole kromatskih aberacija.

Ekskluzivni Tokinin One-touch Focus mehanizam omogućava fotografima jednostavno prebacivanje sa auto fokusa na ručni fokus guranjem tipke naprijed za auto fokus ili nazad za ručni fokus.

Mehanika ovog objektiva je dizajnirana sa boljim brtvama oko pokretnih dijelova čineći time ovaj objektiv otpornijim na vodu od starijih objektiva. Dizajniran je kako bi izdržao napor svakodnevne uporabe u velikom rasponu situacija i uvjeta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Tokina 17-35 mm f/4 AT-X PRO FX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *