(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Standardni prime/Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art

8.590,00 kn

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art je najnoviji dodatak u Sigma Global Vision seriji. Dizajniran i osmišljen za nenadmašnu kvalitetu slike, Sigma 85 mm f/1.4 Art koristi potpuno novi optički dizajn i vrhunske komponente.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 9.449,00 kn

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art je najnoviji dodatak u Sigma Global Vision seriji.

Dizajniran i osmišljen za nenadmašnu kvalitetu slike, Sigma 85 mm f/1.4 Art koristi potpuno novi optički dizajn i vrhunske komponente. 2 FLD (F Low Dispersion) staklena elemenata, sa performansama jednakim flouritu i jedan stakleni element sa visokom stopom disperzije i refrakcije anomalija, lako postižu zavidne performanse.

Kroz rigorozna testiranja, Sigma je uvela novu eru kvalitete i performansi za ovaj popularni i brzi prime objektiv. Nanovo projektirani i jači HSM (Hyper Sonic Motor) proizvodi 1,3 puta veći okretni moment od prethodnog za brzo i učinkovito automatsko fokusiranje.

Ovaj objektiv idealan je za snimanje cijelog niza subjekata, ali osobito za portrete, kako u studiju tako i na terenu. Blenda sa 9 zaobljenih listića stvara prekasan bokeh i efektivno izolira i naglašava subjekt, dok se aktivacija ručnog fokusa postiže rotacijon fokusnog prstena, čak i kada snimate sa uključenim kontinuiranim autofokusom.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Additional information

Proizvođač

Prime/Zoom

Vrsta objektiva

Kompatibilni fotoaparati

, ,

Žarišna duljina

Maksimalni otvor blende

f/1.4

Format senzora

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top