(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Sigma 18-35 mm f/1.8 DC HSM Art

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Standardni zoom/Objektiv Sigma 18-35 mm f/1.8 DC HSM Art

Objektiv Sigma 18-35 mm f/1.8 DC HSM Art

5.690,00 kn

Objektiv Sigma 18-35 mm f/1.8 DC HSM Art je istinski revolucionarni proizvod. To je prvi standardni zoom objektiv sa velikim otvorom blende od f/1.8.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 6.259,00 kn

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Objektiv Sigma 18-35 mm f/1.8 DC HSM Art je istinski revolucionarni proizvod. To je prvi standardni zoom objektiv sa velikim otvorom blende od f/1.8. Posebno dizajniran za ASP-C senzore, ovaj objektiv sadrži i širokokutnu leću sa Special Low Dispersion (SLD) staklom koje kompenzira za aberacije i iskrivljenosti.

Unutarnji fokus i zoom omogućavaju lakše rukovanje i veću funkcionalnost. Ovaj objektiv je idealan za fotografiranje portreta, pejzaža, mrte prirode i za close-up fotografiju. HSM osigurava brz, tih i precizan autofokus dok TSC smanjuje veličinu i težinu te povećava izdržljivost. Novi Global Vision dizajn je kompatibilan sa Sigma USB priključkom za veću razinu prilagodbe.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Additional information

Proizvođač

Prime/Zoom

Vrsta objektiva

Kompatibilni fotoaparati

,

Žarišna duljina

Maksimalni otvor blende

f/1.8

Format senzora

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Sigma 18-35 mm f/1.8 DC HSM Art”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top