(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Standardni zoom/Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art

5.990,00 kn

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art je vrhunski objektiv dizajniran za full frame fotoaparate, ali može raditi i na APS-C senzorima uz efektivno povećanje žarišne udaljenosti. Ovaj objektiv je dizajniran kako bi izvukao pravi potencijal evoluirajuće tehnologije fotoaparata.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 6.589,00 kn

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art je vrhunski objektiv dizajniran za full frame fotoaparate, ali može raditi i na APS-C senzorima uz efektivno povećanje žarišne udaljenosti. Ovaj objektiv je dizajniran kako bi izvukao pravi potencijal evoluirajuće tehnologije fotoaparata. Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art sadrži HSM koji osigurava brz, tih i precizan autofokus, kao i OS koji kompenzira za podrhtavanje fotoaparata.

Blenda sa devet zaobljenih listića stvara privlačan blur efekt, u područjima fotografije koja su van fokusa, dok FLD i SLD stakleni elementi kompenziraju za razne aberacije, distorzije i zakrivljenja. Korištenjem TSC-a reducirana je veličina i težina objektiva koji je kompatibilan sa Sigma USB priključkom.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Additional information

Proizvođač

Prime/Zoom

Vrsta objektiva

Kompatibilni fotoaparati

,

Žarišna duljina

Maksimalni otvor blende

f/4

Format senzora

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top