(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Teleobjektivi/Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S

Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S

7.689,00 kn

Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S je teleobjektiv dizajniran za FX i DX senzore sa konstantnim otvorom blende od f/4. Sadrži novi modul za korekciju vibracija i prstenasti ultrasonični motor za auto fokus. Ovaj objektiv je prvi koji sadrži novi modul za korekciju vibracija. Ova tehnologija omogućava korekciju vibracija do 3 stope kako bi se reducirao efekt podrhtavanja fotoaparata.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 8.459 kn.

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S je teleobjektiv dizajniran za FX i DX senzore sa konstantnim otvorom blende od f/4. Sadrži novi modul za korekciju vibracija i prstenasti ultrasonični motor za auto fokus.

Ovaj objektiv je prvi koji sadrži novi modul za korekciju vibracija. Ova tehnologija omogućava korekciju vibracija do 3 stope kako bi se reducirao efekt podrhtavanja fotoaparata.

Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S objektiv sadrži i prstenasti ultrasonični motor za auto fokus. Ovaj novi motor dozvoljava brzu izmjenu između auto fokusa i ručnog fokusa čime se drastično ubrzava rukovanje objektivom.

Optički dizajn ovog objektiva sadrži 3 SD (Super-Low Dispersion) staklena elementa kako bi se korigirale kromatske aberacije i održao visok nivo optičke kvalitete kroz cijeli raspon zooma.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top