(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Sigma 35 mm f/1.2 DG DN Art

Gdje sam:Home/Objektivi/Mirrorless/Širokokutni prime/Objektiv Sigma 35 mm f/1.2 DG DN Art

Objektiv Sigma 35 mm f/1.2 DG DN Art

11.489,00 kn

Dizajniran za Sony E-mount mirrorles fotoaparate, Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art je prvi Sigmin prime objektiv sa maksimalnim otvorom blende od f/1.2. Uz vrhunsku kvalitetu slike, optimiziranu veličinu i težinu, otvor blende od f/1.2 omogućava postizanje vrlo male dubinske oštrine za odvajanje subjekta od pozadine, te rad u uvjetima jako niskog osvjetljenja.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 12.639,00 kn

Description

Dizajniran za Sony E-mount mirrorles fotoaparate, Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art je Sigmin prvi prime objektiv sa maksimalnim otvorom blende od f/1.2. Uz vrhunsku kvalitetu slike, optimiziranu veličinu i težinu, otvor blende od f/1.2 omogućava postizanje vrlo male dubinske oštrine za odvajanje subjekta od pozadine, te rad u uvjetima jako niskog osvjetljenja.

Tri Low Dispersion i tri asferična elementa, uključujući i dvostrani element efektivno kontroliraju sferne aberacije i distorzije za bolju oštrinu slike i renderiranje detalja.

Uz optičke kvalitete, objektiv ima i Hyper Sonic Motor (HSM) za postizanje brzog, glatkog i tihog autofokusa, uz prebacivanje na ručno izoštravanje u bilo kojem trenutku.

Ugrađenoj Autofocus-Lock (AFL) tipki mogu se dodijeliti dodatne funkcije kako bi se proširio raspon funkcionalnosti samog objektiva. Uz to, zaobljena dijafragma blende sa 11 listića pridonosi mekanom i privlačnom bokehu.

 • Kao dio Sigmine Art serije, ovaj objektiv dizajniran je za postizanje vrhunskih optičkih performansi, te je idealan za kreativnu i umjetničku primjenu.
 • Impresivan otvor blende od f/1.2 pogodan je za rad u slabim svjetlosnim uvjetima, te omogućuje ekstremno malu dubinsku oštrinu za izoliranje subjekta od pozadine.
 • Objektiv se također može koristiti i na APS-C (crop) tijelima, pri čemu će žarišna duljina biti ekvivalentna 53 mm.
 • Tri Special Low Dispersion (SLD) elementa značajno reduciraju kromatske aberacije aberacija za bolju jasnoću i točnost boja.
 • Tri asferična elementa, uključujući i dvostrani element, efektivno kontroliraju sferne aberacije i distorzije za bolju oštrinu slike i renderiranje detalja.
 • Veliki Hyper Sonic Motor (HSM) omogućava tih i precizan autofokus. Uz to, HSM omogućava prebacivanje na ručni fokus u bilo kojem trenutku, jednostavnim zakretanjem fokusnog prstena.
 • Manualni prsten za kontrolu blende ima ‘de-click’ mod rada kako se ne bi čulo ‘klikanje’ prstena prilikom snimanja videa.
 • Ugrađenoj Autofocus-Lock (AFL) tipki mogu se dodijeliti dodatne funkcije kako bi se proširio raspon funkcionalnosti samog objektiva.
 • Zakrivljena blenda s 11 listića proizvest će mekan i ugodan bokeh.
 • Prednji element ima specijalni premaz kako bi bio otporan na masnoću i vlagu, time omogućava rad i u ekstremnim vremenskim uvjetima.
 • Navoj od mesinga otporan je na vlagu te osigurava trajnost i preciznost prilikom montiranja objektiva na tijelo.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Additional information

Proizvođač

Prime/Zoom

Vrsta objektiva

Kompatibilni fotoaparati

,

Vrsta mounta

Žarišna duljina

Minimalni otvor blende

Maksimalni otvor blende

f/1.2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Sigma 35 mm f/1.2 DG DN Art”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top