(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art

Gdje sam:Home/Objektivi/Mirrorless/Širokokutni zoom/Objektiv Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art

Objektiv Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art

11.489,00 kn

Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art donosi svestrani širokokutni raspon, odličnu kvalitetu slike uz optimiziranu veličinu i težinu.

Kao dio Sigmine Art serije, ovaj objektiv donosi vrhunske optičke performanse, uz brzinu koju omogućava otvor blende od f/2.8 kroz cijeli raspon, stoga je odličan za rad u uvjetima slabog osvjetljenja.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 12.639,00 kn

Description

Dizajniran za Sony E-mount mirrorles fotoaparate, objektiv Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art donosi svestrani širokokutni raspon, odličnu kvalitetu slike uz optimiziranu veličinu i težinu.

Kao dio Sigmine Art serije, ovaj objektiv donosi vrhunske optičke performanse, uz brzinu koju omogućava otvor blende od f/2.8 kroz cijeli raspon, stoga je odličan za rad u uvjetima slabog osvjetljenja.

Optički dizajn sa Low Dispersion i asferičkim elementima dobro kontrolira i kromatske i sferne aberacije kroz cijeli raspon, kako bi postigao oštrinu i jasnoću slike, te točnost boja. Super Multi-Layer premaz u kombinaciji sa Nano Porous premazom suzbija flareove i ghosting mnogo lakše od uobičajenog korištenja samo antirefleksivnog premaza. To omogućava dobivanje jasnih i kontrastnih slika u bilo kakvim svjetlosnim uvjetima.

Iako objektiv ima i manualni fokus, AF step-motor omogućava tih i brz rad i za fotografiju i za video. Ugrađenoj Autofocus-Lock (AFL) tipki mogu se dodijeliti dodatne funkcije kako bi se proširio raspon funkcionalnosti samog objektiva. Uz to, zaobljena dijafragma blende sa 11 listića pridonosi mekanom i privlačnom bokehu.

 • Kao dio Sigmine Art serije, ovaj objektiv dizajniran je za postizanje vrhunskih optičkih performansi, te je idealan za kreativnu i umjetničku primjenu.
 • Iako prvenstveno namijenjen full-frame tijelima, objektiv se također može koristiti i na APS-C (crop) tijelima, pri čemu će žarišna duljina biti ekvivalentna 21-36 mm.
 • Konstantan otvor blende od f/2.8 omogućava kontrolu dobinske oštrine i rad pri slabijim svjetlosnim uvjetima.
 • Pet Special Low Dispersion (SLD) i jedan F Low Dispersion (FLD) element značajno reduciraju kromatske aberacije za bolju jasnoću i točnost boja.
 • Tri asferična elementa uključujući i veliki asferični element kontroliraju sferne aberacije i distorzije za postizanje bolje oštrine i renderiranje detalja.
 • Super Multi-Layer premaz u kombinaciji sa Nano Porous premazom suzbija flareove i ghosting mnogo lakše od uobičajenog korištenja samo antirefleksivnog premaza. To omogućava dobivanje jasnih i kontrastnih slika u bilo kakvim svjetlosnim uvjetima, čak i pri jakom pozadinskom osvjetljenju.
 • Autofokusni step-motor omogućava tih i brz rad i za fotografiju i za video. Također omogućava i manualno korištenje fokusa.
 • Ugrađenoj Autofocus-Lock (AFL) tipki mogu se dodijeliti dodatne funkcije kako bi se proširio raspon funkcionalnosti samog objektiva.
 • Zaobljena dijafragma blende sa 11 listića pridonosi mekanom i privlačnom bokehu.
 • Prednji element premazan je zaštitnim premazom što ga čini otpornim na vlagu i masnoću, za korištenje u ekstremnim uvjetima.
 • Držač zadnjeg filtera ima mehanizam za zaključavanje kako bi se spriječilo ispadanje filtera.
 • Navoj od mesinga omogućava preciznost postavljanja i trajnost.

Pročitajte još:

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Additional information

Proizvođač

Prime/Zoom

Vrsta objektiva

Kompatibilni fotoaparati

,

Vrsta mounta

,

Žarišna duljina

Minimalni otvor blende

Maksimalni otvor blende

f/2.8

Format senzora

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top