Objektiv Sigma 60 mm f/2.8 DN Art

Gdje sam:Početna/Objektivi/Mirrorless/Standardni prime/Objektiv Sigma 60 mm f/2.8 DN Art

Objektiv Sigma 60 mm f/2.8 DN Art

1.449,00 kn

Objektiv Sigma 60 mm f/2.8 DN Art je standardni prime objektiv dizajniran ekskluzivno za mirrorless fotoaparate te ima kut gledanja jednak 120 mm objektivu na MFT sustavu i 90 mm objektivu na E-mount sustavu.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 1.593 kn.

SKU: N/A Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Objektiv Sigma 60 mm f/2.8 DN Art je standardni prime objektiv dizajniran ekskluzivno za mirrorless fotoaparate te ima kut gledanja jednak 120 mm objektivu na MFT sustavu i 90 mm objektivu na E-mount sustavu. Ovaj objektiv sadrži SLD (Special low dispersion glass) staklo koje pomaže pri smanjenju aksijalnih i transverzalnih kromatskih aberacija.

Interni sustav za fokusiranje korigira fluktuiranje aberacija kako bi se sačuvala kvaliteta fotografije neovisno o fokusnoj udaljenosti, dok optimizirana distribucija napajanja osigurava da fotografija bude jednako kvalitetna na rubovima, kao i u središtu.

Ovaj objektiv izvlači korist od linearnog AF motora koji pomiče elemente u objektivu direktno bez potrebe za zupčanicima ili drugim mehaničkim dijelovima. Ovaj sustav osigurava točan i tih autofokus, zbog čega je ovaj objektiv prikladnim za video i foto snimanje.

Objektiv sadrži blendu sa sedam listića uz čiju pomoć stvara privlačan blur efekt u području fotografije koje je van fokusa. Ovaj objektiv ima minimalnu fokusnu udaljenost od 50 cm i maksimalno uvećanje od 1:7,2.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Objektiv Sigma 60 mm f/2.8 DN Art”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *