Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art

Gdje sam:Početna/Objektivi/DSLR/Standardni zoom/Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art

5.949,00 kn

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art je vrhunski objektiv dizajniran za full frame fotoaparate, ali može raditi i na APS-C senzorima uz efektivno povećanje žarišne udaljenosti. Ovaj objektiv je dizajniran kako bi izvukao pravi potencijal evoluirajuće tehnologije fotoaparata.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 6.543 kn.

SKU: N/A Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art je vrhunski objektiv dizajniran za full frame fotoaparate, ali može raditi i na APS-C senzorima uz efektivno povećanje žarišne udaljenosti. Ovaj objektiv je dizajniran kako bi izvukao pravi potencijal evoluirajuće tehnologije fotoaparata. Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art sadrži HSM koji osigurava brz, tih i precizan autofokus, kao i OS koji kompenzira za podrhtavanje fotoaparata.

Blenda sa devet zaobljenih listića stvara privlačan blur efekt, u područjima fotografije koja su van fokusa, dok FLD i SLD stakleni elementi kompenziraju za razne aberacije, distorzije i zakrivljenja. Korištenjem TSC-a reducirana je veličina i težina objektiva koji je kompatibilan sa Sigma USB priključkom.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Objektiv Sigma 24-105 mm f/4 DG OS HSM Art”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *