Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art

Gdje sam:Početna/Objektivi/DSLR/Standardni prime/Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art

9.349,00 kn

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art je najnoviji dodatak u Sigma Global Vision seriji. Dizajniran i osmišljen za nenadmašnu kvalitetu slike, Sigma 85 mm f/1.4 Art koristi potpuno novi optički dizajn i vrhunske komponente.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 9.192 kn.

SKU: N/A Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art je najnoviji dodatak u Sigma Global Vision seriji.

Dizajniran i osmišljen za nenadmašnu kvalitetu slike, Sigma 85 mm f/1.4 Art koristi potpuno novi optički dizajn i vrhunske komponente. 2 FLD (F Low Dispersion) staklena elemenata, sa performansama jednakim flouritu i jedan stakleni element sa visokom stopom disperzije i refrakcije anomalija, lako postižu zavidne performanse.

Kroz rigorozna testiranja, Sigma je uvela novu eru kvalitete i performansi za ovaj popularni i brzi prime objektiv. Nanovo projektirani i jači HSM (Hyper Sonic Motor) proizvodi 1,3 puta veći okretni moment od prethodnog za brzo i učinkovito automatsko fokusiranje.

Ovaj objektiv idealan je za snimanje cijelog niza subjekata, ali osobito za portrete, kako u studiju tako i na terenu. Blenda sa 9 zaobljenih listića stvara prekasan bokeh i efektivno izolira i naglašava subjekt, dok se aktivacija ručnog fokusa postiže rotacijon fokusnog prstena, čak i kada snimate sa uključenim kontinuiranim autofokusom.

Vodič kroz oznake i tehnologiju Sigma objektiva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Objektiv Sigma 85 mm f/1.4 DG HSM Art”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *