(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Tokina 11-20 mm f/2.8 AT-X PRO DX

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Širokokutni zoom/Objektiv Tokina 11-20 mm f/2.8 AT-X PRO DX

Objektiv Tokina 11-20 mm f/2.8 AT-X PRO DX

4.559,00 kn

Objektiv Tokina 11-20 mm f/2.8 AT-X PRO DX za Canon fotoaparate je ultra širokokutni objektiv sa proširenim telefoto zoom rasponom i poboljšanim performansama. Objektiv je dizajniran za korištenje sa Canon i Nikon fotoaparatima koji imaju APS-C senzor.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 5,009 kn.

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Objektiv Tokina 11-20 mm f/2.8 AT-X PRO DX za Canon fotoaparate je širokokutni zoom objektiv sa poboljšanim performansama. Objektiv je dizajniran za korištenje sa Canon i Nikon fotoaparatima koji imaju APS-C senzor.

Novi optički dizajn koristi tri asferična staklena elementa, kako bi ostvario superiorni kontrast, oštrinu i korekciju sferičnih aberacija. Kao dodatak koristi 3 SD staklena elementa kako bi kontrolirao kromatske aberacije.

Ovaj kompaktni širokokutni zoom objektiv ima fiksni f/2.8 otvor blende čineći gledanje i autofokus mogućima u uvjetima jako slabog osvjetljenja, ali ujedno zadržavajući kompaktnu težinu i veličinu.

Ekskluzivni Tokinin One-touch Focus mehanizam omogućava fotografima jednostavno prebacivanje sa auto fokusa na ručni fokus guranjem tipke naprijed za auto fokus ili nazad za ručni fokus. Dizajniran je kako bi izdržao napor svakodnevne uporabe u velikom rasponu situacija i uvjeta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Tokina 11-20 mm f/2.8 AT-X PRO DX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *