(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX

Gdje sam:Home/Objektivi/DSLR/Širokokutni zoom/Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX

Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX

3.949,00 kn

Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX ima ultra široki do standardnog zoom raspona pri konstantnom otvoru blende od f/4. To omogućava ovom objektivu raznoliku upotrebu kao što su pejzažna, ulična ili event fotografija. Ovaj objektiv je napravljen za upotrebu sa DSLR fotoaparatima koji imaju ASP-C senzor.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 4,339 kn.

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX ima ultra široki do standardni zoom raspon pri konstantnom otvoru blende od f/4. To omogućava ovom objektivu raznoliku upotrebu kao što su pejzažna, ulična ili event fotografija. Ovaj objektiv je napravljen za upotrebu sa DSLR fotoaparatima koji imaju ASP-C senzor.

Novi optički dizajn koristi asferične i SD (Super-Low Dispersion) elemente te se može koristiti sa senzorima sa najviše piksela dostupnih na tržištu. Jedan asferični element u prednjem, te jedan u stražnjem dijelu objektiva fokusiraju marginalne zrake svjetla te održavaju oštrinu na rubovima uz korekcije distorzija. Koristi i dva SD (Super-Low Dispersion) staklena elementa koji korigiraju kromatske aberacije. Kombinacija svih ovih specijaliziranih elemenata u optičkom dizajnu pruža iznimnu oštrinu i boju.

GMR magnetska preciznost je novi mehanizam za autofokus. Tokina je smjestila novi senzor bliže motoru za autofokus kako bi ubrzala komunikaciju između tih dijelova. Kao dodatak novi SD-M (Silent Drive-Module) je značajno smanjio šum mehanizma za autofokus. Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX ima kompaktan dizajn zbog kojeg je lako rukovati sa ovim objektivom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *