Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX

Gdje sam:Početna/Objektivi/DSLR/Širokokutni zoom/Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX

Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX

3.949,00 kn

Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX ima ultra široki do standardnog zoom raspona pri konstantnom otvoru blende od f/4. To omogućava ovom objektivu raznoliku upotrebu kao što su pejzažna, ulična ili event fotografija. Ovaj objektiv je napravljen za upotrebu sa DSLR fotoaparatima koji imaju ASP-C senzor.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 4,339 kn.

SKU: N/A Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX ima ultra široki do standardni zoom raspon pri konstantnom otvoru blende od f/4. To omogućava ovom objektivu raznoliku upotrebu kao što su pejzažna, ulična ili event fotografija. Ovaj objektiv je napravljen za upotrebu sa DSLR fotoaparatima koji imaju ASP-C senzor.

Novi optički dizajn koristi asferične i SD (Super-Low Dispersion) elemente te se može koristiti sa senzorima sa najviše piksela dostupnih na tržištu. Jedan asferični element u prednjem, te jedan u stražnjem dijelu objektiva fokusiraju marginalne zrake svjetla te održavaju oštrinu na rubovima uz korekcije distorzija. Koristi i dva SD (Super-Low Dispersion) staklena elementa koji korigiraju kromatske aberacije. Kombinacija svih ovih specijaliziranih elemenata u optičkom dizajnu pruža iznimnu oštrinu i boju.

GMR magnetska preciznost je novi mehanizam za autofokus. Tokina je smjestila novi senzor bliže motoru za autofokus kako bi ubrzala komunikaciju između tih dijelova. Kao dodatak novi SD-M (Silent Drive-Module) je značajno smanjio šum mehanizma za autofokus. Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX ima kompaktan dizajn zbog kojeg je lako rukovati sa ovim objektivom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Objektiv Tokina 12-28 mm f/4 AT-X PRO DX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *