Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S

Gdje sam:Početna/Objektivi/DSLR/Teleobjektivi/Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S

Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S

7.689,00 kn

Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S je teleobjektiv dizajniran za FX i DX senzore sa konstantnim otvorom blende od f/4. Sadrži novi modul za korekciju vibracija i prstenasti ultrasonični motor za auto fokus. Ovaj objektiv je prvi koji sadrži novi modul za korekciju vibracija. Ova tehnologija omogućava korekciju vibracija do 3 stope kako bi se reducirao efekt podrhtavanja fotoaparata.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 8.459 kn.

SKU: N/A Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S je teleobjektiv dizajniran za FX i DX senzore sa konstantnim otvorom blende od f/4. Sadrži novi modul za korekciju vibracija i prstenasti ultrasonični motor za auto fokus.

Ovaj objektiv je prvi koji sadrži novi modul za korekciju vibracija. Ova tehnologija omogućava korekciju vibracija do 3 stope kako bi se reducirao efekt podrhtavanja fotoaparata.

Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S objektiv sadrži i prstenasti ultrasonični motor za auto fokus. Ovaj novi motor dozvoljava brzu izmjenu između auto fokusa i ručnog fokusa čime se drastično ubrzava rukovanje objektivom.

Optički dizajn ovog objektiva sadrži 3 SD (Super-Low Dispersion) staklena elementa kako bi se korigirale kromatske aberacije i održao visok nivo optičke kvalitete kroz cijeli raspon zooma.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Objektiv Tokina AT-X 70-200 mm f/4 FX VCM-S”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *