(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Telekonverter Sigma 1.4X EX APO DG

Gdje sam:Home/Pribor za objektive/Telekonverteri/Telekonverter Sigma 1.4X EX APO DG

Telekonverter Sigma 1.4X EX APO DG

1.649,00 kn

Telekonverter Sigma 1.4X EX APO DG za objektive sa Canon navojem će uvećati postojeću žarišnu duljinu objektiva za 1.4x, te će smanjiti količinu svjetla za jednu f stopu.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 1.809 kn.

SKU: N/A Category: Tag:

Description

Telekonverter Sigma 1.4X EX APO DG za objektive sa Canon navojem će uvećati postojeću žarišnu duljinu objektiva za 1.4x, te će smanjiti količinu svjetla za jednu f stopu. Na primjer, korištenjem 1.4x telekonvertera sa 300 mm objektivom će efektivno povećati njegovu žarišnu duljinu na 420 mm. Otvor blende na objektivu od f/2.8 će efektivno postati f/4.

Napomena: Sigma EX APO DG telekonverteri 1.4x i 2x su namjenski telekonverteri koji zbog visoke optičke kvalitete mogu raditi samo s određenom objektivima, čiji popis možete pogledati ovdje.

Title

Go to Top