(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Telekonverter Sigma 2X EX APO DG

Gdje sam:Home/Pribor za objektive/Telekonverteri/Telekonverter Sigma 2X EX APO DG

Telekonverter Sigma 2X EX APO DG

1.909,00 kn

Telekonverter Sigma 2X EX APO DG za objektive sa Canon navojem će uvećati postojeću žarišnu duljinu objektiva za 2x, te će smanjiti količinu svjetla za dvije f stope.

Za plaćanje karticama cijena iznosi 2.099 kn.

SKU: N/A Category: Tag:

Description

Telekonverter Sigma 2X EX APO DG za objektive sa Canon navojem će uvećati postojeću žarišnu duljinu objektiva za 2x, te će smanjiti količinu svjetla za dvije f stope. Na primjer, korištenjem 2x telekonvertera sa 300 mm objektivom će efektivno povećati njegovu žarišnu duljinu na 600 mm. Otvor blende na objektivu od f/2.8 će efektivno postati f/5.6.

Napomena: Sigma EX APO DG telekonverteri 1.4x i 2x su namjenski telekonverteri koji zbog visoke optičke kvalitete mogu raditi samo s određenom objektivima, čiji popis možete pogledati ovdje.

Go to Top