(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Reflektor Lastolite trigrip Sunlite/Soft Silver – 120 cm

Gdje sam:Home/Pribor za rasvjetu/Difuzori i reflektori/Reflektor Lastolite trigrip Sunlite/Soft Silver – 120 cm

Reflektor Lastolite trigrip Sunlite/Soft Silver – 120 cm

919,00 kn

Povećajte osvjetljenje vašeg subjekta uz pomoć sklopivog reflektora Lastolite Trigrip Sunlite/Soft Silver. Ovaj model je suptilna kombinacija srebrne i zlatne na jednoj strani, te bijele na drugoj strani.

Description

Povećajte osvjetljenje vašeg subjekta uz pomoć sklopivog reflektora Lastolite Trigrip Sunlite/Soft Silver – 120 cm. Ovaj model je suptilna kombinacija srebrne i zlatne na jednoj strani, te bijele i srebrne na drugoj strani.

Lastolite Trigrip Sunlite/Soft Silver mijenja tradicionalne okrugle reflektore sa jedinstvenim trokutastim dizajnom koji je čvršći i stabilniji. Ugrađena drška ovog reflektora dozvoljava jednostavnu manipulaciju reflektivnih panela, što omogućava reflektiranje svjetla na mjestima na kojima to inače ne bi bilo moguće bez dodatne potpore.

Širina ovog reflektora je 120 cm te je dostupan u različitim bojama kao što su srebrna/bijela, potpuno crna i zlatna/bijela.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reflektor Lastolite trigrip Sunlite/Soft Silver – 120 cm”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top