(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Reflektor set Quenox 110 5-u-1

Gdje sam:Home/Pribor za rasvjetu/Difuzori i reflektori/Reflektor set Quenox 110 5-u-1

Reflektor set Quenox 110 5-u-1

339,00 kn

Reflektor set Quenox 110 pomaže fotografima u stvaranju željenih svjetlosnih efekata. Ovaj set se sastoji od reflektora sa 5 različitih izmjenjivih ploha.

Description

Reflektor set Quenox 110 pomaže fotografima u stvaranju željenih svjetlosnih efekata. Ovaj set se sastoji od reflektora sa 5 različitih izmjenjivih ploha.

Bijela reflektivna ploha služi za kreiranje neutralnog svjetla, srebrna za stvaranje hladnog svjetla, a zlatna za kreiranje toplog svjetla. Crna ploha, za razliku od reflektivnih površina, služi za kreiranje sjena, dok bijela polupropusna ploha služi za omekšavanje oštrog sunčevog svjetla.

Kako bi osigurao optimalno pozicioniranje reflektora u odnosu na subjekt, ovaj reflektor se lako može savinuti. Promjer ovog reflektora iznosi 110 cm.

Additional information

Proizvođač

Vrsta proizvoda

,

Veličina/promjer

Oblik

Boja

, , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reflektor set Quenox 110 5-u-1”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top