(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Kišobran Quenox difuzni – 110 cm

Gdje sam:Home/Pribor za rasvjetu/Kišobrani/Kišobran Quenox difuzni – 110 cm

Kišobran Quenox difuzni – 110 cm

129,00 kn

Kišobran Quenox je savršen za zahtjevnu profesionalnu rasvjetu, bilo da se radi o studijskoj ili flash rasvjeti. Ovaj kišobran proizvodi ujednačeno svjetlo oko subjekta i kao rezultat značajno umanjuje sjene.

Description

Kišobran Quenox difuzni je savršen za zahtjevnu profesionalnu rasvjetu, bilo da se radi o studijskoj ili flash rasvjeti. Ovaj kišobran proizvodi ujednačeno svjetlo oko subjekta i kao rezultat značajno umanjuje sjene.

Prijelazi između svjetla i sjene su jako blagi što stvara dojam mekog i prirodnog svjetla. Ovaj kišobran možete postaviti na gotovo svaki stativ za rasvjetu uz uvjet da ima držač sa minimalnim otvorom od 8 mm.

Rukovanje ovim kišobranom je iznimno jednostavno, a zbog svoje kompaktnosti lako se može koristiti i u studiju i na terenu.

Title

Go to Top