Lumis servis nudi usluge popravka svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Dalmacije, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2000. godine, a do 2013. smo radili pod poznatim brandom ‘Crash Game Shop’), stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.

Servis PlayStation konzola

Servis Sony PlayStation konzola svih generacija (4/3/2/1), te PSP i PS Vita konzola

Naš je servis opremljen najmodernijom opremom potrebnom za kvalitetno i brzo obavljanje postavljenih zadataka, te imamo 20-godišnje iskustvo u popravljanju igraćih konzola. Svi ovi faktori omogućavaju nam da klijentima ponudimo brzu i kvalitetnu uslugu popravaka. Uz dijagnostiku, vršimo popravke neispravnih komponenti ili ugrađujemo nove.

Popravci PlayStation konzola

Neki od popravaka igraćih konzola koje nudimo su čišćenje i zamjena termalne paste, podešavanje i zamjena lasera, zamjena matične i napajanja, nadogradnja hard diska, zamjena LCD ekrana te zamjena neispravnih tipki i gljiva na kontrolerima.

PlayStation 3 i 4 konzole

servis-playstation-3-4-konzola-split

PlayStation 1 i 2 konzole

servis-playstation-1-2-konzola

PSP i Vita konzole

servis-playstation-psp-vita-konzola

Obratite nam se s povjerenjem

Ako niste u mogućnosti donijeti svoj uređaj do naše poslovnice, možete ga poslati poštom ili nekom drugom dostavnom službom. Preuzmite, isprintajte i popunite Formular za slanje, spakirajte ga sa pokvarenim uređajem i pošaljite ga na našu adresu:

Lumis, Velebitska 63, 21000 Split.


Prije popravka cijena se dogovara sa kupcem, koji tako u svakom trenutku zna koliko će ga popravak koštati.

Za naš rad jamčimo, a jamstveni rok varira ovisno o vrsti popravka ili dijela koji je zamijenjen.

Ostale usluge našeg servisa