Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnost.

Politika privatnosti

Isključiva odgovornost kupaca i korisnika je zadržavanje svih njihovih podataka u tajnosti, koji se odnose na korisnički račun i bilo koji informaciju koju su na internet stranicama dali u svrhu otvaranja korisničkog računa.

Suglasni ste da ćete Lumis odmah obavijestiti o slučaju gubitka, otuđenja ili bilo kakvog neodobrenog i nedopuštenog korištenja vašeg korisničkog računa, korisničke lozinke ili bilo kojeg drugog podatka koji bi trebao biti u tajnosti radi sigurnosti ostalih podataka i transakcija.

Ne smijete davati lažne podatke niti se na bilo koji način predstavljati da ste bilo koji drugi korisnik i osoba ili da bilo koju drugu osobu predstavljate i u njeno ime koristite internet stranice Lumis. Također ne odgovaramo za štetu koja je nastala nepažnjom korisnika, zlouporabom kreditnih kartica korisnika zbog gubitka ili krađe istih.

Ako do bilo kakve zlouporabe dođe, a da Lumis niste na vrijeme i što je prije moguće obavijestili, odgovorni ste za gubitke i štete nastale takvom zlouporabom.

Prihvaćanje uvjeta

Registracijom korisničkog računa na ovim web stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati, te prihvaćate Izjavu o sigurnosti, zaštiti, prikupljanju i privatnosti podataka web trgovine www.lumis.hr.