Manfrotto, vodeći globalni proizvođač foto i video opreme te dodataka za foto i video opremu, predstavio je novu Manfrotto Windsor kolekciju, elegantan dodatak svojoj Lifestyle ponudi ruksaka i torbi. Ova kolekcija se ističe se detaljima od prave kože te vodootpornim materijalom izrade te interijerom obloženim tkaninom kariranog uzorka.

Manfrotto Windsor kolekcija sastoji se od dvije messenger torbe, jedne torbe za preko ramena te jednog ruksaka.

Ruksak Manfrotto Windsor za DSLR fotoaparate je odličan izbor za izlete, a ima izmjenjivi podstavljeni interni pretinac koji može nositi DSLR sa 70-200 mm objektivom te 2 dodatna objektiva. Foto-oprema vam je uvijek lako dostupna zahvaljujući bočnom otvoru, a vaše osobne stvari su uvijek sigurne u gornjem dijelu ruksaka. Pretinac za foto-opremu se može izvući tako se ovaj foto ruksak lako pretvara u standardni ruksak. Ima i podstavljeni pretinac za 15“ laptop te dva kožna remena za nošenje stativa.

Torba Manfrotto Windsor Reporter za DSLR fotoaparate je torba za preko ramena dizajnirana da bi čuvala vašu foto-opremu uz besprijekoran stil. Može nositi DSLR srednje veličine sa 24-70 mm objektivom te 2-3 dodatna objektiva. Kada vam fotografija nije dio dnevnog reda, ovu torbu lako možete koristiti kao standardnu torbu. Sa velikim izborom pretinaca lako možete organizirati sve osobne stvari i nositi 13“ laptop u podstavljenom odjeljku. Ima i skriveni bočni pretinac idealan za nošenje boce za vodu i 2 kožna remena na prednjem dijelu torbe za nošenje stativa. Prilagodljivi remen za nošenje preko ramena sa jastučićem osigurava dodatnu udobnost.

Messenger torba Manfrotto Windsor dolazi u dvije veličine – medium i small. Medium veličina može nositi DSLR sa 70-200 mm objektivom te 2-3 dodatna objektiva, dok se 15“ laptop nosi u zasebnom podstavljenom pretincu. Small veličina namijenjena je nošenju mirrorless tijela sa spojenim 24-70 mm objektivom te 2 dodatna objektiva, a ima i podstavljeni pretinac za nošenje tableta. Sve osobne stvari mogu se sigurno spremiti u unutarnje i vanjske pretince sa patentnim zatvaračem dok patentni zatvarač na vrhu torbe osigurava brz i lagan pristup vašoj foto-opremi.

Sva četiri modela imaju ugrađene interne razdjelnike koji pružaju maksimalnu zaštitu vašoj foto-opremi te drugim elektroničkim uređajima. Razdjelnici se mogu lako podesiti kako bi mogli zaprimiti foto-opremu različitih oblika i veličina.

Ruksak i torbe su dostupni za kupnju, a detaljnije informacije o svakom artiklu iz Manfrotto Windsor kolekcije možete pronaći u našoj web trgovini.